Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»

ostbågar är gott

Anna | 26 Jun, 2006, 17:26 | Huvudkategori | (994 Reads)

Uj, uj, nu har jag inte bloggat på länge igen. Jag har inte haft en sekund över på länge, då Linn, Sara, Robin och jag ordnade århundradets midsommarfest. Det som fick stryka på foten var sömn, och så bloggandet då. Men man efterlyser uppdatering i Bikini Challenge, så here it is.

Har ju inte riktigt hunnit fylla i intag/uttag i min dagbok, eller att leva i enlighet med alla regler, så det har gått långsamt men ändå nedåt. Det får det lov att göra känner jag, hellre en ostbåge då och då än ett ständigt sug efter förbjuden frukt. I morse vägde jag in på 60.0, så nu är väl 50-talet inte långt borta. Sedan dess har jag kissat floder, förmodligen för att kroppen per idag inte längre binder en massa vatten. Så det kanske var ett hekto bara där? J

Idag köpte jag ett smarrigt Rooiboste på Nordstadstorget, med jordgubb och vanilj, som jag tror skulle kunna bli gott som iste också (kalorifritt!). För nu är trots allt sommaren här, och närsomhelst inleds beach 2006. Kanske redan i helgen, om man får tro Aftonbladet? Vissa har ju redan tjuvstartat, men det räknas inte officiellt… Så rutorna på magen kommer inte framträda till årets beach-säsong heller, det är alltså 2007 man får ställa in siktet på :-D

Jag är trots allt nöjd med att vara 36-38 eller S-M nu, men slutar inte förrän den feta damen sjunger (inträffar vid 56 kg). Hade köpt en klänning på Åhléns som inte gick igen över brösten (fattades några centimeter…!), men var lagom i midjan. Den gick på till midsommar, fast jag behövde ingen b-h! Den var lite väl djupt u-ringad dock, så jag lade till ett tunt lycralinne. Det tog då tre man att dra upp dragkedjan!

Just nu befinner jag mig mellan b-h-storlekar, vilket är besvärligt, så jag ska nog ta ett gammalt beprövat råd att gå upp i kupa och ner i omkrets. Tyckte inte att det funkade i affären, men får väl ge det en chans till.

Också träningen har legat på is sedan Loppet, som för övrigt gick mycket bra. Jag har aldrig sprungit så fort eller så lätt förr, 6,7 km på 41 minuter. Men sen har tiden varit knapp. Planerar iaf att fortsätta jogga – kanske springa EM-loppet i augusti? – och träna hela sommaren. Man ska ju ändå arbeta! Combat på torsdag kl 17, någon?

Dagens visdomsord:

I varje nytt ögonblick kan en människa ta tag i styråran i sitt liv och påverka sin framtid.

Bengt Stern


Lägg till en kommentar authimage

  

Comments
[1] [kommentarer]| Skrivet av Malin | 27 Jun 2006, 11:00

Vad är combat. After Work eller? ;-)