Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»

solens återkomst

Anna | 09 Jun, 2006, 17:28 | Huvudkategori | (843 Reads)

Yes, mina vänner, solen är tillbaka. I veckan som gick stod Eucerin på Nordstadstorget och mätte hur länge man kunde vistas i solen (vid havet) innan huden börjar förändras. Facit: en minut. De rekommenderar mellan SPF 25 till 40 för alla som befinner sig vid havet (eller länge i solen) i juni och juli. Man blir ändå brun, det tar lite längre tid, men man skyddar sin hud från framtida men. (minns: Lasse!)

Mitt kalciumtest kom tillbaka med finfina värden, liksom järn och lever. Ringormen visade sig vara ett litet eksem, kanske med inslag av svamp… För mycket svettig träning, månne? Ack, ja. Lämpligt nog rekommenderas SOL mot denna åkomma - helgen på en filt i Slottskogen? Men jag é väl i princip så frisk man kan bli i övrigt, fysiskt i alla fall ;-)

Vi har äntligen fått hem vår lilla hem-pc, en bärbar skönhet som är (nästan) alldeles tyst. Skönt att slippa det andra dammsamlande åbäket! Nu återstår bara att få igång det trådlösa nätverket… Det kan få vem som helst att tappa sinnet.

Idag drar fotbolls-VM igång, samtidigt som högtrycket lägger sig som ett lock över Sverige. Vilket flyt för alla krogar som satsar på TV + öl! T ex Röda Sten, dit måste vi gå någon match… Marknad har de tydligen där på helgerna också, ja det är ett trevlitt område. Men inte imorgon, då blir det match med grillning hemmavid. Den andra medlemmen i B.C. 2006 har införskaffat en mycket fin mundering som jag är lite avundsjuk på, själv har jag nöjt mig med ansiktsmålarpennor i gult och blått.

Götatunneln rycker stadigt närmare, och jag håller mig inte alls till min träningsplan. Hur ska det gå? Särskilt om hettan håller i sig som väder-Hellen lovat… puh! Ska försöka lägga in ett par panikpass i veckan.

Dagens visdomsord

Jogga mera så dör du friskare

Okänd


Lägg till en kommentar authimage

  

Comments